Ποιοί είμαστε

Ποιοί Είμαστε

 

HERE for YOU

Ολοκληρωμένες, εμπορικές & συμβουλευτικές υπηρεσίες από το 2007. Στη RayConvertous ο πελάτης βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο, αντιμετωπίζεται ως συνεργάτης και αποτελεί μέλος της ομάδας μας. Το όραμα και οι στόχοι του αποτελούν δικό μας όραμα ενώ, το αποτέλεσμα, προσωπική μας δέσμευση. Αναλαμβάνουμε καθετοποιημένες υπηρεσίες υποστήριξης σε περιορισμένο πελατολόγιο έτσι ώστε, να διατηρούμε την ευελιξία μας, προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση, με ταχύτητα, σταθερότητα και συνέπεια. Αποβλέπουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας για να έχουμε τη δυνατότητα να προσεγγίζουμε σε βάθος τις ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες της εκάστοτε αγοράς, σχεδιάζοντας υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αποδοτικότητας.
#

Εμπειρία ετών

Είμαστε μια κορυφαία εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες, εμπορικές, συμβουλευτικές υπηρεσίες για περισσότερο από 10 έτη.

#

Εξειδικευμένοι εργαζόμενοι

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, του marketing, της διαφήμισης και της επικοινωνίας.


#

Μας αρέσουν οι προκλήσεις

Συμμετέχουμε ενεργά σε κάθε νέο βήμα που κάνετε, με απώτερο σκοπό να ανταποκριθούμε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του επιχειρησιακού περιβάλλοντος.


#

Το portfolio μας

Έχουμε υλοποιήσει πολύπλοκα έργα και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Projects Completed

Hours

Η Ομάδα μας


Αλέξανδρος Ζαλώνης
Αλέξανδρος Ζαλώνης
Commercial Director
Γεννημένος το 1970 στην Αθήνα, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και MBA, με ειδίκευση στο Marketing, από το πανεπιστήμιο του Birmingham. Ο Αλέξανδρος έχει 20ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα των πωλήσεων και του marketing. Έχει εργασθεί σε πολυεθνικές εταιρίες, στον τραπεζικό κλάδο, στον κλάδο της πληροφορικής, των call center, της εκπαίδευσης, των ασφαλειών, των εκδόσεων. Έχει διατελέσει καθηγητής marketing και στρατηγικής marketing στα τμήματα ΜΒΑ και MSc του πανεπιστημίου του Leicester. Συμμετέχει ενεργά ως ομιλητής σε συνέδρια και σεμινάρια, γνωρίζει πολύ καλά το χώρο του e-commerce, των e-payments και των social media ενώ, διακρίνεται για τη μεθοδικότητα και
Γιάννης Βλαχοκώστας
Γιάννης Βλαχοκώστας
Creative Specialist
Γεννημένος στην Αθήνα με σπουδές γραφιστικής, ιστορία τέχνης και διαφημιστικής φωτογραφίας στην ΑΚΤΟ, ο Γιάννης, έχει 20ετή εμπειρία ως υπεύθυνος παραγωγής prepress ενώ έχει διαχειριστεί έργα με ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο σε δημιουργικό όσο και σε εκτελεστικό επίπεδο. Έχει υπάρξει συνεργάτης της MATTEL Inc ως Lisencee Approval Director,  οργάνωση σχεδιασμού και ελέγχου παραγωγής των προϊόντων από αδειούχους εκμετάλλευσης εμπορικών σημάτων της εταιρίας, για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα για τα προϊόντα Barbie, Hot Wheels, Fischer Price.
Ρενέτα Ζαννιδάκη
Ρενέτα Ζαννιδάκη
Creative Specialist
Γεννημένη στην Αθήνα με σπουδές γραφιστικής στο ΤΕΙ Αθήνας. Η Ρενέτα έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης, των εκδόσεων, του packaging. Διακρίνεται για την ευρηματικότητά της, τη φαντασία της, το ταλέντο της. Είναι ικανή να μετατρέψει μια ιδέα σε ένα ελκυστικό εικαστικό.
Νίκος Μαμάς
Νίκος Μαμάς
Content Specialist
Ο Νίκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Ασχολείται με το ψηφιακό marketing, τη φιλοσοφία των επιστημών και τη βιοηθική. Έχει εξειδίκευση στο ψηφιακό μάρκετινγκ, είναι μέλος της ομάδας δημοσίων σχέσεων των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca που υποστηρίζονται από το Βατικανό και instructor του ομίλου ρητορικής τέχνης και δημόσιου λόγου των Toastmasters Πειραιώς (Competent Communicator).
Κοραλία Τσαγκαράτου
Κοραλία Τσαγκαράτου
PR Specialist
Γεννημένη στην Κέρκυρα, ταξιδεύει πολύ και έχει ζήσει στις Η.Π.Α. και το Λονδίνο. Λατρεύει τα ταξίδια και αυτό την ώθησε να μάθει άριστα πολλές γλώσσες. Σπούδασε Marketing Management αλλά την κέρδισε ο χώρος της Επικοινωνίας γιατί συνδυάζει τα δύο στοιχεία που αγαπά πιο πολύ: τους ανθρώπους και την επαφή μαζί τους. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως η Έλενα Ακρίτα, ο Γιάννης Ξανθούλης, η Victoria Hislοp, o John Verdon ενώ, έχει εξαιρετικές σχέσεις με το χώρο των press/social media, bloggers, influencers. Η φήμη της έφτασε τόσο μακριά που έχει επαγγελματικό recommendation στο Linkedin από τον Sebastian Maroquin, γιό του Pablo
Θάνος Κιούσης
Θάνος Κιούσης
Digital Marketing Expert
Ο Digital Expert της ομάδας μας. Πτυχιούχος Πληροφορικής, με χρόνια εμπειρία σε μεγάλα και απαιτητικά έργα, κατευθύνει τους συνεργάτες του αξιοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες πρακτικές στο χώρο του Performance marketing. Πιστοποιημένος από την Google, βαθύς γνώστης των social media, εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων πληροφορικής και digital marketing αλλά πάνω απ’ όλα, ανήσυχο πνεύμα με δημιουργικό τρόπο σκέψης.
Γιάννης Τριανταφύλλου
Γιάννης Τριανταφύλλου
Senior Web Developer
Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όμως τον κέρδισε τελικά ο κλάδος της πληροφορικής. Με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων (Custom & CMS) και με άριστες γνώσεις  στις HTML, CSS, PHP, MYSQL και Javascript φέρνει εις πέρας τις πιο απαιτητικές εργασίες έχοντας πάντα στόχο τις βέλτιστες επιδόσεις του ιστότοπου αλλά και την αισθητική του, που θα τον κάνει πιο ελκυστικό στον χρήστη.
Ιορδάνης Κωνσταντιλάκης
Ιορδάνης Κωνσταντιλάκης
Senior Web Developer
Ο Ιορδάνης είναι κάτοχος BA in Information and Computer Technology Engineering (Μηχανικός Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών) και κάτοχος ΜΒΑ με ειδίκευση στον τομέα των πληροφοριακών συστημάτων (Master of Business Administration - Specialization in Information Technology Management). Είναι πιστοποιημένος από την Microsoft (Microsoft Certified IT Professional: Server Administrator) και βραβευμένος από το εμπορικό επιμελητήριο με το “Βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Πληροφορικής”. Έχει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων και διακρίνεται για τη συνέπεια και την άμεση ανταπόκρισή του στις ανάγκες κάθε έργου.
Γιάννος Χαραλαμπίδης
Γιάννος Χαραλαμπίδης
CREATIVE SPECIALIST
Ο Γιάννος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, τη λογοτύπηση, τη συσκευασία και την εικονογράφηση. Διακρίνεται για το ανήσυχο πνεύμα του και την αγάπη του για την τεχνολογία και τις εξελίξεις στο χώρο της γραφιστικής και του web design. Έχει μεγάλη εμπειρία στο animation και τη δημιουργία εντυπωσιακών video. Τα έργα του είναι αποτέλεσμα του ενθουσιασμού, της φρέσκιας οπτικής  αλλά και της δημιουργικής του σκέψης.

Τα έργα μας

Έχοντας αναλάβει δεκάδες πολύπλοκα έργα, σε ποικίλους κλάδους και τομείς,
αποκτήσαμε υψηλή εξειδίκευση και αναγνώριση για την αποτελεσματικότητα της ομάδας μας.

  • All
  • Brand Identity
  • Consulting
  • Content
  • Creative
  • Digital
  • Packaging
  • PR-Events
  • Trade Marketing
  • Websites

#

Διεύθυνση

Σοφοκλέους 141, ΤΚ 17672, Καλλιθέα, Αθήνα

#

Τηλέφωνα

Ώρες εργασίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 – 18:00